Bijna niks zo basic als een stoel

Workware ontwerpt, ontwikkelt en produceert tijdloze design stoelen voor kantoor, zorginstelling, terras, kantine en onderwijs, maar ook thuis komen de Workware stoelen erg goed tot hun recht. Een goede stoel is ergonomisch verantwoord, functioneel, duurzaam, comfortabel en mooi. En het is prettig als het prijskaartje past bij het product. Workware brengt deze zaken bij elkaar.

Een goed design is tijdloos, maar wensen rondom service en optimale klantgerichtheid veranderen constant. Workware snapt dat en heeft dan ook een geoliede logistieke- en service afdeling.

Onze positionering Workware biedt een ruim assortiment van functionele en eigenzinnige design stoelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze missie is onze passie! Verkoop van design stoelen met de beste kennis en kunde, gemaakt door mensen voor mensen. Bovendien besteden wij aandacht aan persoonlijke wensen. Dat is het uitgangspunt van Workware waarop onze producten zijn gebaseerd.

Onze visie Wij helpen graag je leefomgeving te verbeteren op het gebied van zitten zonder hierbij te vervallen in 13 in een dozijn-producten of onbetaalbaar high-end design.

Workware heeft een stevige Hollandse (productie) basis, maar ons netwerk is internationaal. Wij werken samen met (inter-)nationale topontwerpers en leveranciers.

Voor wat betreft het milieu proberen we ons steentje bij te dragen door gebruik te maken van duurzame materialen en halffabricaten zoveel mogelijk lokaal te laten produceren. Overigens, onze beste milieu bijdrage is het leveren van goede producten die pas na een lang werkend leven door de handen van een recycling firma gaan. Of nog beter: recyclen na een 2e of zelfs 3e werkend leven! Al onze producten zijn recyclebaar; bijvoorbeeld de kunststof kuip kan makkelijk van het stalen onderstel worden verwijderd om apart te recyclen.

Van grote invloed op het ontwerp zijn onder andere de steeds strengere normen, nieuwe materialen, kunststoffen en productie technieken.