Нашите услуги

Взимане на размери

Взимането на размери е строго специфична дейност,която играе съществена и определяща роля при успешното реализиране на даден проект.

Ушиване и разкрояване

Ушиването и разкрояването са процеси,които изискват опит и висока прецизност.Ние сме запознати с особеностите на голяма част от разнообразните видове материи и платове.

Монтажи

Монтажната дейност има ключово значение при завършването на дадено интериорно решение.Нашата цел е да придадем реален облик на вашите желания.

Виж повече

Какво още предлагаме ?

709-217-9496

В нашия онлайн магазин може да намерите голямо разнообразие от корнизи и алуминиеви системи … 4067259201

601-509-7166

Ако имате въпроси относно обзавеждането на вашия дом,ние сме на разположение.Обадете ни се… (контакти)

Дизайн

Дизайнерска консултация от нашия екип за вашия дом.Посетете ни… (карта)

Искате да ни опознаете ?

Проекти
4150
Хотели
35
Клиенти
3300
Награди
5

Кои сме ние ?

Ние сме семейна фирма,чиято идея за бизнес в сферата на интериорния дизайн се роди с намерението да правим себе си и нашите клиенти щастливи,изпълнявайки техните индивидуални интериорни желания.

  • Коректност
  • Креативност
  • Опит
  • Индивидуалност
Коректност
100%
Креативност
100%
Опит
100%
Индивидуалност
100%

За Нас

Фирмата е водещ производител на римски щори, японски стени, унипанел, както и различни варианти за изпълнение. Богатата колекция от текстил, произведен от най-добрите и известни испански, френски, немски и унгарски марки, придават блясък и излъчване на вашия интериор. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база, разположена на стратегическо място, на площ от 1100 кв.м., снабдена с висококачествена професионална техника.Ние предлагаме цялостно текстилно обзавеждане - тапети, пердета, завеси, корнизи, възглавнички; съвети и интериорни решения като гарантираме на клиента задоволяване на изискванията и стила му.

Партньори

Последни новини

11 Години MiroxDecor

Фирмата е създадена на 05.05.2005 година и през 2016 година навършихме 11 години MiroxDecor.С удоволствие продължаваме да правим вас и себе си щастливи,внасяйки уют и красота във вашия дом.

Официални представители

От 2017 година “MiroxDecor” е вече официален представител за България на испанската фирма за дамаски и завеси – FROCA.Фирмата разполага с огромна гама от дамаски и завеси на достъпни за съответния пазар цени,с иключително високо качество и дизайн.

Излoжение “Heimtextil”

Фирма “MiroxDecor” посещава всяка година изложението “Heimtextil” във Франкфурт,Германия.Там ние избираме нови колекции от текстили за дамаски и завеси от целия свят.

8159262150

Контакти

4003, Пловдив ул. Анри Барбюс 6А ( до църква Св. Иван Рилски )
032/96 96 75